Ervaren developer gespecialiseerd in Laravel nodig? Wij hebben ze!

Wij van System4 hebben de ideale kandidaten voor jouw Laravel opdracht.
Onze developers zijn inzetbaar vanaf 65 euro per uur.

Het logo van Laravel. De kleur van het logo is rood

Laravel het framework voor web kunstenaars

Laravel is een PHP-framework gebaseerd op Symfony. Het framework is ontwikkeld en bedoeld voor de ontwikkeling van webapplicaties die volgens het MVC-software architectuur worden gebouwd. Laravel bestaat uit modulaire pakketsystemen met daarbij dedicated dependency manager. Met Laravel kunnen webapplicaties effectief en efficiënt worden gebouwd. Doordat de veel gebruikte functies al in het framework zitten hoeven deze niet meer ontwikkeld te worden, dit scheelt veel tijd. Dit is een van de vele redens waarom veel webapplicaties in Laravel worden gebouwd.
De populariteit van Laravel is te danken aan onder meer de volgende functies: Eloquent ORM, Application logic, Restful controllers, Bundles en nog veel meer functies.

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied van Laravel?

Maken van Laravel webapplicaties

Onze developers zijn in staat om complete Laravel webapplicaties te creëren aan de hand van je wensen en behoeften. Onze developers kunnen in een korte tijd de webapplicaties opzetten en (voordat ze klaar zijn) al testen op eventuele bugs.

Veiligheid en Laravel

Laravel is een veilig framework. Zo is het beschermd tegen QL injection, cross-site request forgery en cross-site scripting. Onze developers zorgen ervoor dat het framework functioneert op de meest recente vorm van Laravel. Hierdoor is je webapplicatie het best bescherm tegen aanvallen.

Onderhoud van Laravel webapplicaties

Naast het bouwen van Laravel webapplicaties zijn onze developers ook in staat om deze applicaties te onderhouden. Ook zijn onze developers in staat om in een later stadium nog functies toe te voegen aan de applicatie.

Migratie

Wij van System4 helpen je graag met de migratie van webapplicatie naar het framework van Laravel. De overstap naar Laravel kan verschillende voordelen hebben voor je bedrijf. Zo is het framework erg veilig, makkelijk te onderhouden en makkelijk aan te passen.

Advies

Wil je een Laravel webapplicatie toevoegen aan je site, maar je hebt hier geen ervaring mee? Of wil je overstappen naar het framework van Laravel, maar lukt dit niet? Onze developers geven je graag advies en tips. Onze developers beschikken over veel kennis en ervaring en zullen je daardoor het perfecte advies kunnen geven.

 

In 4 stappen aan de slag!

 

U

1 Jij zoekt een developer

N

2 Maak kennis met onze developers

3 Eerlijk en flexibel contract

4 Aan de slag

 

Nieuwsgierig naar onze Laravel developers?

 

Neem contact met ons op en ontvang direct een CV

 

Kenmerken van System4 developers

 

✅ Enorm flexibel

✅ Krachtig

✅ Snel

✅ Innovatief

Waar vind je ons?

System4 B.V.
Doornhoek 3745b
5465 TA Veghel, Nederland
Telefoon: 0413-319444

Kom je bij ons op de koffie?

In het Brabantse Veghel staat de deur altijd open. Kom langs, dan drinken we samen een bakje koffie. Neem jij de worstenbroodjes mee?

Elke werkdag van 9:00 t/m 17:30