Op zoek naar een Laravel expert ?

Ben je opzoek naar developers die goed overweg kunnen met Laravel? Wij van System4 hebben de ideale developers voor jou!
Door de jarenlange ervaring van onze developers zijn ze geschikt voor je Laravel opdracht. Onze developers zijn inzetbaar vanaf 65 euro per uur.

JavaScript

Laravel

Wat is Laravel?

Laravel is een PHP-framework waarmee veel webapplicaties worden gebouwd. Een webapplicatie is een computerprogramma dat is uitgevoerd in de vorm van een interactieve website. Laravel is een erg populair programma omdat de vele functies (inloggen etc) allemaal al voorgeprogrammeerd zijn. Dit zorgt ervoor dat developers minder tijd hoeven te besteden aan deze tijdrovende klus.
Laravel is een open-source software, dit houdt in dat iedereen gebruik kan maken van het programma. Doordat het open-source is heeft het een enorme community op Github.

Jouw opdracht in goede handen

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied van Laravel?

Maken van Laravel webapplicaties

Onze developers zijn in staat om complete Laravel webapplicaties te creëren aan de hand van je wensen en behoeften. Onze developers kunnen in een korte tijd de webapplicaties opzetten en (voordat ze klaar zijn) al testen op eventuele bugs.

Onderhoud van Laravel webapplicaties

Naast het bouwen van Laravel webapplicaties zijn onze developers ook in staat om deze applicaties te onderhouden. Ook zijn onze developers in staat om in een later stadium nog functies toe te voegen aan de applicatie, dit zonder te veel aan te passen aan de webapplicatie.

Veiligheid en Laravel

Onze developers zorgen ervoor dat je webapplicatie goed beschermd is. Hiervoor gebruiken onze developers steeds de nieuwste versie van Laravel. Laravel kan de veiligheid 2 jaar garanderen, na deze 2 jaar zal de webapplicatie worden geüpdatet naar de nieuwe versie van Laravel. Ook deze nieuwe versie kan weer 2 jaar veiligheid garanderen.

Stappenplan

In 4 stappen aan de slag!

1: Jij zoekt een developer

2: Maak kennis met onze developers

3: Eerlijk en flexibel contract

4: We gaan aan de slag

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte
Marielle Appeldoorn

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl