JavaScript expert gezocht?

Ben je opzoek naar developers die gespecialiseerd zijn in JavaScript?
Wij van System4 hebben de ideale developers voor jou!

Onze ervaren front-end developers zijn inzetbaar vanaf 65 euro per uur.

Wat is JavaScript (in het kort)?

JavaScript is een scriptingtaal die voornamelijk wordt gebruikt om dynamische webpagina’s te creëren. Dynamische webpagina’s zijn webpagina’s die voor interactie met de gebruiker zorgt. Klikt de gebruiker op een knop op de webpagina, dan zal Javascript ervoor zorgen dat er een bepaalde functie wordt uitgevoerd.
JavaScript bestaat uit twee kanten: de client-side en de server-side. Server-side is het gedeelte van JavaScript dat wordt gebruikt om te communiceren met de zoekmachine. De client-side is bedoeld voor de internetbrowser (Google Chrome, Firefox etc.) om te communiceren met de gecreëerde webpagina.

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied van Javascript?

Nieuwe JavaScript webapps

Heeft u een interactieve functie nodig op je site? Onze developers zijn gespecialiseerd in het creëren van interactieve webapplicaties. Ook het implementeren van de interactieve applicatie binnen een bestaand framework is geen probleem voor onze ervaring developers.

Verbeteren van bestaande webapps

Je bestaande webapplicatie moet natuurlijk wel op de juiste manier blijven functioneren, onze developers helpen je hier graag bij. Door het goed onderhouden en eventueel verbeteren van je webapplicatie, zal je site goed blijven functioneren. Onze developers weten als de beste hoe webapplicaties verbeterd en onderhouden worden.

JavaScript advies geven

Wilt u een interactieve functie toevoegen aan je site, maar je hebt hier geen ervaring mee? Onze developers geven je graag advies. Onze developers beschikken over veel kennis en ervaring en zullen je daardoor het perfecte advies kunnen geven.

In 4 stappen aan de slag!

 

U

1 Jij zoekt een developer

N

2 Maak kennis met onze developers

3 Eerlijk en flexibel contract

4 Aan de slag

 

Nieuwsgierig naar een van onze JavaScript developers?

 

Neem contact met ons op en ontvang direct een cv van een van onze ervaren developers.

Kenmerken van System4 developers

✅ Enorm flexibel

✅ Krachtig

✅ Snel

✅ Innovatief

Waar vind je ons?

System4 B.V.
Doornhoek 3745b
5465 TA Veghel, Nederland
Telefoon: 0413-319444

Kom je bij ons op de koffie?

In het Brabantse Veghel staat de deur altijd open. Kom langs, dan drinken we samen een bakje koffie. Neem jij de worstenbroodjes mee?

Elke werkdag van 9:00 t/m 17:30