JavaScript expert gezocht?

Ben je opzoek naar developers die gespecialiseerd zijn in JavaScript? Wij van System4 hebben de ideale developers voor jou!

JavaScript

JavaScript

Wat is JavaScript (in het kort)?

JavaScript is een scriptingtaal die voornamelijk wordt gebruikt om dynamische webpagina’s te creëren. Dynamische webpagina’s zijn webpagina’s die voor interactie met de gebruiker zorgt. Klikt de gebruiker op een knop op de webpagina, dan zal Javascript ervoor zorgen dat er een bepaalde functie wordt uitgevoerd.

Jouw opdracht in goede handen

Wat onze developers voor u kunnen betekenen op het gebied van Javascript?

Nieuwe JavaScript webapps

Heeft u een interactieve functie nodig op je site? Onze developers zijn gespecialiseerd in het creëren van interactieve webapplicaties. Ook het implementeren van de interactieve applicatie binnen een bestaand framework is geen probleem voor onze ervaring developers.

Verbeteren van bestaande webapps

Je bestaande webapplicatie moet natuurlijk wel op de juiste manier blijven functioneren, onze developers helpen je hier graag bij. Door het goed onderhouden en eventueel verbeteren van je webapplicatie, zal je site goed blijven functioneren.

JavaScript advies geven

Wilt u een interactieve functie toevoegen aan je site, maar je hebt hier geen ervaring mee? Onze developers geven je graag advies. Onze developers beschikken over veel kennis en ervaring en zullen je daardoor het perfecte advies kunnen geven.

Stappenplan

In 4 stappen aan de slag!

1: Jij zoekt een developer

2: Maak kennis met onze developers

3: Eerlijk en flexibel contract

4: We gaan aan de slag

Wij werken o.a. voor


Jumbo
Skyradio
NHAT5
Radioveronica
Reisburodewit
Ticketcatcher
Baxshop
Kerstmarkten
Marielle Appeldoorn

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl