Tijdelijk .NET developer inhuren?

De developers van System4 zijn echte C# / .NET specialisten

Interim .NET developers van System4

Staan altijd klaar met de beste oplossing

De .NET developers in het team van System4 hebben HBO+ werk- en denkniveau. Zij spreken Nederlands maar kunnen zich ook uitstekend in het Engels of Duits verstaanbaar maken. Door hun ruime ervaring als consultant en gedegen kennis ben je verzekerd van programmeurs die zich snel aanpassen en meteen meedraaien binnen jouw organisatie. Zij werken volgens de standaarden van jouw organisatie en leveren zowel remote als op locatie uitstekend werk. Indien gewenst adviseren zij je graag over de beste oplossing. 

 

Onze .NET ontwikkelaars hebben jarenlange ervaring. Veelal opgebouwd binnen complexe omgevingen. Daardoor zijn zij specialist op het gebied van meerdere programmeertalen als C#, C++Visual Basic.NET en ASP.NET. Je kunt bij hun terecht alle online toepassingen; of het nu gaat om een website, interfaces of webapplicatie.

De kennis van System4’s .NET developers is zeer breed. Voor frontend maken zij graag gebruik van JavaScript en frameworks als Angular en Vue.js. Of combineren zij deze kennis met hun ervaring in bijvoorbeeld Xamarin voor mobile en een CMS als Umbraco. Uiteraard is een Azure-omgeving niet onbekend.
Voordat onze ontwikkelaars een development project starten, kijken zij altijd samen met de opdrachtgever welk talen en frameworks het beste zijn voor het betreffende project. Zij weten wat de mogelijkheden zijn en adviseren graag over de beste aanpak.

Tijdelijk een .NET developer inhuren?

Bij System4 hebben we de developers beschikbaar die jij nodig hebt voor jouw project. Onze .NET software programmeurs inhuren? Informeer naar onze scherpe all-in tarieven. Vergelijkbaar met een freelance C# / .NET ontwikkelaar maar dan zonder alle administratieve rompslomp. Wij werken met flexibele contracten; jij beschikt dus snel en gemakkelijk over een ervaren fullstack .NET ontwikkelaar. Daarmee heb je ondersteuning bij het development, net zo lang als jouw organisatie dit nodig heeft.

Vraag nu een .NET expert aan en we stellen een programmeur aan je voor. Daarbij houden we rekening met de behoeften van jouw bedrijf of project. We komen alleen met de beste match wat betreft locatie, technische vaardigheden en jouw wensen.

  • Snel een .NET developer nodig op freelance of interim basis?

    Laat dan een bericht achter of bel ons direct: 0413-319444

Hoe werkt het inhuren van een .NET ontwikkelaar?

De vier kernwaarden van System4

Interim ontwikkelaars

Dedicated Python developers. Exclusief voor jouw opdracht. Alsof ze bij jou in dienst zijn.

scherpe all-in tarieven

Zonder zorgen over belastingen, reiskosten, loonstroken en ziekteverzuim aan de slag.

Korte, Flexibele contracten

Voor een kortdurende opdracht of langlopende Python projecten. Zolang jij het nodig hebt. 

Betrokken programmeurs

Wij werken met eigen medewerkers. Zo blijft hun kennis ook na afronding voor jou beschikbaar.

WAT IS HET .NET FRAMEWORK?

een doeltreffend en veelzijdig platform

.NET (spreek uit: dot net) is door Microsoft ontwikkeld en een eerste versie werd in al 2002 uitgebracht. Het is geïnspireerd op Java en had als doel gemakkelijker en sneller applicaties te kunnen ontwikkelen die op Windows kunnen draaien. Dit verklaart ook de populariteit: het applicatieframework .NET combineert de voordelen van Java met een grote flexibiliteit met betrekking tot de bestaande programmeeromgevingen.

logo programmeertaal Python

.NET development kan worden toegepast voor zowel form- als webbased applicaties. Ook webservices kunnen worden ontwikkeld in .NET. Het grote voordeel van het .NET framework is dat er verschillende talen gebruikt kunnen worden. De kern van .NET wordt namelijk gevormd door de Common Language Infrastructure (CLI). Dit maakt het mogelijk om te programmeren in verschillende talen. Het maakt niet uit of je een taal als C#, C++, Visual Basic of ASP.NET; het is bruikbaar op diverse platformen zonder dat je code hoeft te herschrijven. 

Stappenplan

In 4 stappen aan de slag!

1. Jij zoekt een developer

2. Maak kennis met onze developers

3. Eerlijk en flexibel contract

4. We gaan aan de slag

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl