WordPress developer inhuren?

De Webdevelopers van System4 zijn expert op het gebied van WordPress

Over onze WordPress ontwikkelaars

Waar ze goed in zijn

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Developers bij System4 zijn dan ook specialist op het gebied van WordPress. Wat ooit begonnen is als pure blogsoftware, is nu uitgegroeid tot een volwassen content managment systeem. Door middel van plugins en extensies kan dit CMS uitgebreid worden met diverse functionaliteit. 

De fullstack developers van System4 hebben uitgebreide kennis van PHP en MySQL. Dit zijn de belangrijkste technieken waarmee WordPress is gebouwd. Omdat zij alle ins en outs van het CMS kennen, kun je ook voor maatwerk oplossingen voor WordPress bij hen terecht. Ze werken snel en doelgericht. Is er al een development team aanwezig dan integreren ze eenvoudig in bestaande SCRUM teams. Op basis van hun ervaring en kennis geven ze desgewenst advies. We zijn dan ook meer dan een standaard webbureau. 

De developers van System4 hebben ruime ervaring met het bouwen van websites in WordPress. Samen met de collega’s van Creative Studio ontwikkelen zij diverse online toepassingen. Van eenvoudige onepagers tot uitgebreide WooCommerce webshops met duizenden producten. 

Onze developers verzorgen voor opdrachtgevers persoonlijk kennissessies. De developers van System4 helpen je op weg met de techniek en zorgen ervoor dat je alle ins en outs van jouw WordPress installatie kent.

Developers voor jouw (tijdelijke) project

Bij System4 hebben we de WordPress programmeurs in dienst die jij nodig hebt voor jouw project. Wil je onze webdevelopers inhuren? Informeer naar onze scherpe all-in tarieven. Deze tarieven zijn vergelijkbaar met het inhuren van een freelance developer. Ook werken wij met flexibele contracten. Op die manier beschik je snel en gemakkelijk over een ervaren WordPress ontwikkelaar. Net zo lang als jouw organisatie deze nodig heeft.

Vraag een WordPress PHP expert aan en we stellen direct een van onze developers aan je voor. Uiteraard houden we daarbij rekening met de behoeften van jouw organisatie of project wat betreft locatie en technische vaardigheden.

  • Op korte termijn een WordPress developer inhuren?

    Laat dan een bericht achter of bel ons direct: 0413-319444

Hoe werkt het inhuren van een JavaScript ontwikkelaar?

De vier kernwaarden van System4

Toegewijd

Freelance frontend developers. Exclusief voor jouw opdracht. Alsof ze bij jou in dienst zijn.

Scherpe tarieven

Zonder zorgen over belastingen, reiskosten, loonstroken en ziekteverzuim aan de slag.

Flexibele contracten

Voor een kortdurende opdracht of langlopende development projecten. Zolang jij het nodig hebt. 

Betrokken

Wij werken met eigen medewerkers. Zo blijft hun kennis ook na afronding voor jou beschikbaar.

Wat is WordPress?

Eenvoudig je website beheren

Sinds de eerste versie van WordPress in 2003 heeft de websoftware een stormachtige groei doorgemaakt. De eenvoudige interface en de steeds uitgebreidere mogelijkheden zijn hier verklaring voor. Van alle websites was in 2019 meer dan 35% powered by WordPress. Van alle sites met een CMS (content management systeem) draait zelfs meer dan 60% op WordPress.

Een nadeel van de populariteit van WordPress is dat het daardoor ook een geliefd doelwit is voor hackers en DDOS aanvallen. Belangrijk is het dus om je WordPress installatie en de bijbehorende plugins up-to-date te houden. Via Creative Studio is het overigens mogelijk om een voordelig abonnement op de updateservice voor WordPress te nemen. Dit neemt je alle zorgen uit handen.

logo WordPress - development

Gebruiksvriendelijke webshop met Woocommerce

Een van de meest gebruikte plugins voor WordPress is WooCommerce. Met deze uitbreiding is het opzetten van een eigen webshop kinderspel. Net zoals WordPress zelf is het gebruik van de basisversie van deze e-commerce plugin gratis. Verschillende betalingsmogelijkheden zijn gemakkelijk te integreren. Ook voor de verzending van je producten zijn handige plugins beschikbaar.

Zoekmachine Optimalisatie met WordPress

Door de manier waarop WordPress is opgebouwd, wordt je website al snel goed gevonden door Google en andere zoekmachines. Wil je de SEO (search engine optimalisation) van je website nog verder verbeteren zijn de plugins van Yoast of SEOPress aan te raden. Deze uitbreidingen van de standaard WordPress installatie geven diverse opties om je content te verbeteren en goed vindbaar te maken in Google. Voor de klanten van ons webbureau maken we hier dan ook dankbaar gebruik van.

WordPress: geschikt voor iedereen

Of je nu een persoonlijke blog wil bijhouden of online producten wil verkopen; voor (bijna) iedere toepassing is een website met WordPress een geschikte oplossing. Zo is de officiële website van Zweden met WordPress gemaakt. Net als bijvoorbeeld Sony Music en de website van het Witte Huis

Stappenplan

In 4 stappen aan de slag!

1. Jij zoekt een developer

2. Maak kennis met onze developers

3. Eerlijk en flexibel contract

4. We gaan aan de slag

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte
foto Mariëlle Appeldoorn - System4 - team van developers

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl