Frontend React Developer nodig?

Webdevelopers van System4 zijn specialist op het gebied van React

Over onze React developers

Waar ze goed in zijn

De React developers van System4 hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van interactieve frontend applicaties en websites. Onze Nederlands sprekende programmeurs zijn communicatief zeer vaardig.  Daardoor kunnen zij zich gemakkelijk aan jouw organisatie aanpassen. Met hun kennis van React kunnen ze snel met iedere opdracht aan de slag.

Onze frontend React ontwikkelaars realiseren allerhande websites, web apps en PWA’s (progressive web apps). Ze werken doelgericht en boeken snel resultaat. Door hun ervaring als consultant integreren zij eenvoudig in bestaande SCRUM teams. Behalve met React kunnen onze JavaScript developers ook met met frameworks als Angular en Vue.js uit de voeten. Voor de backend maken ze graag gebruik Node.js. Onze developers zijn echte teamplayers; zij delen hun kennis graag. En zij geven, indien gewenst, advies op basis van hun uitgebreide ervaring.

Tijdelijk ondersteuning van onze Developers

Bij System4 hebben we de frontend ontwikkelaars in dienst die jij nodig hebt voor jouw project. Wil je onze webdevelopers inhuren? Informeer naar onze scherpe all-in tarieven die vergelijkbaar zijn met het inhuren van een freelance developer. Wij werken met flexibele contracten. Op die manier beschik je snel en gemakkelijk over een ervaren JavaScript ontwikkelaar. Net zo lang als jouw organisatie deze nodig heeft.

Vraag een frontend JavaScript expert aan en we stellen direct een van onze programmeurs aan je voor. Uiteraard houden we daarbij rekening met de behoeften van jouw organisatie of project wat betreft locatie en technische vaardigheden.

  • Op korte termijn een interim Vue.js developer inhuren?

    De webdevelopers van System4 zijn specialist op het gebied van o.a. Vue.js

    Laat dan een bericht achter of bel ons direct: 0413 319 444

Hoe werkt het inhuren van een JavaScript ontwikkelaar?

De vier kernwaarden van System4

Toegewijd

Freelance frontend developers. Exclusief voor jouw opdracht. Alsof ze bij jou in dienst zijn.

Scherpe tarieven

Zonder zorgen over belastingen, reiskosten, loonstroken en ziekteverzuim aan de slag.

Flexibele contracten

Voor een kortdurende opdracht of langlopende development projecten. Zolang jij het nodig hebt. 

Betrokken

Wij werken met eigen medewerkers. Zo blijft hun kennis ook na afronding voor jou beschikbaar.

WAT IS React?

OPen Source JavaScript framework

Het React framework is door Facebook ontwikkeld en later als open source JavaScript framework beschikbaar gesteld. Dit framework is met name geschikt voor single page applications, interactive userinterfaces en progressive webapps. 

De grote voordelen van React zijn dat het relatief toegankelijk en eenvoudig is. Dit komt omdat React – in tegenstelling tot bijvoorbeeld Angular – allen de ‘view’ is in een MVC-framework. Door de ‘Virtual Dom’ die gebruikt wordt, kun je er ook erg snelle applicaties mee bouwen. 

React laat zich gemakkelijk combineren met state managers als Redux en Flux. Onze developers hebben hier dan ook kennis van. 

logo JavaScript frontend development

Verschillende JavaScript frameworks

Behalve met React kunnen de front-end developers ook overweg met frameworks als Vue.js en Angular. Voor back-end development maken zij graag gebruik van Node.js. Wanneer je gebruik maakt van deze frameworks neemt de ontwikkelsnelheid enorm toe. Vue.js wordt voornamelijk gebruikt bij SPA, Single-Page Applications, maar er kunnen ook complete sites en applicaties mee gebouwd worden. Bij React.js ligt de focus op  interactie en userinterface. Met Angular kun je volledige apps bouwen voor web en mobile. 
Met Node.js is het bijvoorbeeld mogelijk om een compleet CMS te ontwikkelen. Met deze multiplatform JavaScript-runtime-omgeving kan JavaScript buiten een browser om uitgevoerd worden. 

Angular is op moment het moment meest gebruikte framework maar wordt op de voet gevolgd door React. Vue.js is het upcoming framework. Onder freelance javascript developers is deze laatste het meest geliefde framework vanwege de goed gebouwde en eenvoudige architectuur. Eerder schreven wij over de nieuwe functies in Angular 7 en wat onze developers kunnen betekenen op het gebied van Vue.js. 

Stappenplan

In 4 stappen aan de slag!

1. Jij zoekt een developer

2. Maak kennis met onze developers

3. Eerlijk en flexibel contract

4. We gaan aan de slag

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte
foto Mariëlle Appeldoorn - System4 - team van developers

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl