De vakanties van System4

door | sep 6, 2018 | Nieuws

De vakantiemaanden zijn voorbij. Iedereen is weer aan de slag en de vakantieherinneringen liggen achter ons. Onze System4-collega’s zijn op vakantie geweest en zijn helemaal opgeladen weer aan het werk.

Japan, Kroatië, Griekenland, Denemarken, Duitsland en Nederland, daar waren ze te vinden. Lees over de vakanties van System4.

Even bijkomen, opladen en vervolgens met een fris gevoel aan het werk. Iedereen heeft daar zijn eigen manier voor en voorkeuren. Ver reizen of juist niet, actieve vakantie of lekker relaxen? Na de System4 vakanties knallen wij er in ieder geval weer tegenaan.

 

 

System4

“Opladen en daarna weer fris aan de slag.”

System4

Chris in Griekenland

PHP Developer Chris kon je deze zomer vinden op het eiland Zakynthos (Griekenland). In een volledig gerenoveerd luxe hotel heeft Chris zijn vakantie in Griekenland doorgebracht. Een bezoek aan het Schildpaddeneiland en het zwemmen met schildpadden was een van de hoogtepunten, maar hij heeft vooral lekker uitgerust in de zon.

Guus in Kroatië

Onze marketing medewerker Guus heeft Kroatië ontdekt. Twee weken lang is hij langs de Kroatische kust getrokken, waarbij hij van Rijeka naar Split is gegaan. Heerlijk weer, helder blauw water, prachtige natuur en historische steden, Guus kan iedereen Kroatië aanraden.

Develop
Koffie

Elke in Spanje

Projectmanager Elke is met haar gezin naar Mallorca geweest. Een echte relax vakantie: liggen aan het zwembad of op de witte stranden, iedere avond uit eten en lekker langs de winkels. Na 11 dagen ontspannen op het eiland is Elke weer helemaal opgeladen.

Janna in Nederland

Office Manager Janna is toerist in eigen land geweest. In het Overijsselse Beerze heeft ze een huisje gehuurd en verschillende parken bezocht (Dierenpark Emmen, Pretpark Waarbeek, Indoor Coevorden). Vanuit haar huisje had ze een prachtig (Nederlands) uitzicht. Het bewijs dat je eigenlijk niet naar het buitenland hoeft.

Develop
Koffie

Mariëlle & Jean in Duitsland en Denemarken

Sales Manager Mariëlle en Lead Developer Jean zijn met hun camper naar meerdere plaatsen in Denemarken en Duitsland gereisd. De betreffende foto is gemaakt op het uitgerekte strand van Mømø, waar je met je auto op kon rijden (lopen was te ver). Kilometers fietsen, zwemmen in het waterpark, shoppen en stadsbezichtiging, alles wat een vakantie compleet maakt.

Royi en Sayonara in Japan

Twee System4-collega’s zijn naar Japan geweest. Niet tegelijk, maar kwamen wel beide met de mooiste verhalen terug. Voor .NET Developer Royi was dit niet de eerste keer dat hij in Japan was geweest. Dit keer om lekker de toerist uit te hangen en in de rij te staan voor toeristische hotspots, waar een bezoek aan de warme onsens van Japan natuurlijk niet mogen ontbreken.

Voor Designer Sayonara was het haar tweede keer. Een hele ervaring, van Tokyo naar Osaka naar Nara. De Japanse cultuur was een bucketlist voor haar: tempels en kastelen bezoeken, drukke steden, bergwandelingen en natuurlijk lekker eten.

Develop
Koffie

De overige collega’s zijn deze zomerperiode niet weggeweest of hebben later dit jaar nog vakantieplannen. Zij hebben aan hun projecten doorgewerkt. Zoals Front end Developer Jelle. Als je lekker in een project zit, dan heb je geen vakantie nodig. Zijn vakantiefoto ziet er dus zo uit.