Sustainable CloudFest

Sustainable CloudFest

SUSTAINABLE CLOUDFEST Op CloudFest* 2022 was ik de woensdagavond uitgenodigd voor een netwerkborrel in de Buena Vista Club op de 9e verdieping van Hotel Castillo Alcazar, georganiseerd door GleSYS, een Zweedse datacenterboer die beweert 'carbon negative' te zijn....

Lees meer
Roy met ASML naar Portland, USA

Roy met ASML naar Portland, USA

Front-end developer Roy is vanuit System4 gedetacheerd React consultant bij ASML. Daarvoor ging hij 3 weken naar Portland, USA. “We zouden daar drie weken blijven”, vertelt Roy. Wanneer Amerika echter de grenzen sluit voor reizigers uit Europa, besluit het team twee dagen eerder terug naar huis te gaan.

Lees meer
Online solliciteren doe je zo!

Online solliciteren doe je zo!

Op zoek naar een nieuwe baan? Dan ga je vast en zeker online solliciteren. Zeker nu social distancing het codewoord is. Binnen onze branche zien we nog altijd genoeg werk. Dus onze zoektocht naar ervaren en ambitieuze developers om onze vacatures in te vullen, gaat onverminderd door. Wel pakken we de sollicitatieprocedure iets anders aan. Hoe we dat doen?

Lees meer
De kunst van de NAW-gegevens

De kunst van de NAW-gegevens

Maandelijks organiseert System4 voor haar medewerkers leerzame kennismeetings. Dit keer ging .NET developer Royi dieper op in hoe je beste om kunt gaan met NAW-gegevens op je website. Als developer is Royi van vele markten thuis en heeft hij veel kennis van diverse technieken. Hij weet precies hoe je dit in de praktijk het beste kunt toepassen. Bij hem geen over-engineering, geen onnodige features of overbodige informatie. Hoe hij dit doet?

Lees meer
What happens in Amsterdam…

What happens in Amsterdam…

Het eerste uitje van System4 in 2020 zit er alweer op. Een heerlijk weekend Amsterdam met alle medewerkers. Met lekker eten, een rondleiding over de Wallen, veel vrije tijd en tot in de vroege morgen uitgaan.

Lees meer
Kennissessie: Scrum! Wèrrum?

Kennissessie: Scrum! Wèrrum?

Wie regelmatig een vacature doorneemt, valt het al snel op dat er tegenwoordig geen functie meer is waarbij je geen kennis nodig hebt van een of andere projectmanagementmethode. Bij softwareontwikkeling is Scrum de meest toegepaste methode. De developers van System4 werken bij hun opdrachtgevers dan ook bijna allemaal met Scrum. Toch is niet iedereen even enthousiast over Scrum. Tijd voor een discussie over het nut van Scrum.

Lees meer