Afscheid taart van Dirk

9

FEBRUARI, 2018

Afscheid
Taart
Dirk

Bij System4 houden we wel van een feestje. En van taart. Vooral van die combinatie worden wij blij. Deze keer: geen feestje, maar een afscheid van onze Sales Manager Dirk.

In december van 2016 kwam Dirk bij System4 in dienst als Sales Manager aan de slag te gaan. Sinds die tijd hebben we veel mooie projecten binnengesleept en is System4 doorgegroeid. We hebben mogen genieten van een vriendelijke en inspirerende collega die goed was in zijn vak. Dirk heeft na ruim een jaar een nieuwe uitdaging gevonden bij Eigenlijk Alles.

Eigenlijk Alles is een samenwerkingspartner van System4 die je kunt benaderen om te groeien met jouw bedrijf. Zij zijn dé commerciële partner voor online bureaus en haar klanten. Van sales diensten tot aan strategieën en implementatie daarvan.

Natuurlijk gaat er geen afscheid bij System4 onopgemerkt zonder taart. Dirk zag deze ‘Minion’-taart in de winkel liggen en wist zeker dat het op zou vallen op de taartenpagina. Al snel werd het gele mannetje vandaag ontleed tot grote stukken taart bij de lunch.

Dirk bedankt en veel succes in de toekomst. Het is een kleine wereld, dus hopelijk lopen we elkaar nog tegen het lijf!

Doneer een taart

Wil je onze dag helemaal goed maken? Verras ons en doneer! Klik op de Doneer-button voor het adres van System4.

Taart doneren