Afscheidstaart van Jos & Rens

31

MAART, 2017

Feest
Taart
System4

Bij System4 houden we wel van een feestje. En van taart. Vooral van die combinatie worden wij blij. Voor deze taart was er een minder leuke aanleiding. Game Designers Jos en Rens namen afscheid van het System4-team.

Een game ontwikkelen: dat was altijd de droom van Jean en Marielle van System4. Daarvoor riepen ze de hulp in van Game Designers Jos en Rens, die afgelopen oktober aan de slag gingen met het ontwerp voor de eerste, echte System4-game. Het game duo maakte een shooter die zich afspeelt in de ruimte.

Dit project kwam eind maart helaas ten einde. Voor hun afscheid trakteerden Jos en Rens op taart. Twee verschillende kruimeltaarten, om precies te zijn. Dat konden we natuurlijk wel waarderen.

Omdat System4 nooit eerder een game gemaakt heeft, was dit project een soort van eerste experiment met game design. Het heeft geleid tot mooie resultaten in de vorm van te gekke designs. Bedankt voor jullie werk, Jos en Rens! In de toekomst gaat System4 hier mee verder, dus houd ons in de gaten.

To be continued…

Doneer een taart

Wil je onze dag helemaal goed maken? Verras ons en doneer! Klik op de Doneer-button voor het adres van System4.

Taart doneren