System4

Een team van gepassioneerde developers

Ervaren specialisten

Een waardevolle toevoeging aan jouw team

Onze ervaren developers zijn echte specialisten met ieder hun eigen discipline. Door hun jaren relevante werkervaring hebben ze enorm veel kennis en vaardigheden opgedaan. Hierdoor hebben we voor elk project een geschikte en ervaren developer. Onze specialisten hebben gemiddeld meer dan 5 jaar relevante werkervaring.

Werkplek bij system4
Innovatieve opdrachten

Innovatieve opdrachten

Uitdagende projecten die de wereld mooier maken

Wij houden niet van stilzitten! Het liefst werken we nu al aan de applicaties van morgen. Wij zijn altijd bezig met innoveren. Wij werken graag met de nieuwste technieken. Onszelf blijven uitdagen vinden we enorm belangrijk. Is er een nieuwe techniek geïntroduceerd? Wij staan al te popelen om deze techniek uit te proberen en mee te werken.

Directe communicatie

Één-op-één contact met de developer

De developer is dedicated voor jouw project aan de slag. Werkend vanuit ons kantoor in Uden of juist direct bij jou op locatie. Onze developers kun je altijd bereiken om vragen te beantwoorden of om problemen op te lossen. Geen gedoe, gewoon direct een antwoord op je vraag.

Directe communicatie
Flexibel werken

Flexibel werken

Beschikbare developers zijn morgen al inzetbaar

Een developer inhuren kan bij ons op elk gewenst moment. Door de flexibiliteit van onze developers zouden ze morgen al aan jouw project kunnen beginnen. Door alle ervaring van onze developers kunnen ze gelijk instromen in je project. Geen gedoe met inleren maar gelijk beginnen met programmeren.

Echte vakidioten

Gepassioneerd in (web)development

Onze passie is programmeren. Wij zijn altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment. Waar andere mensen de dag beginnen met een bak koffie, beginnen onze developers met het schrijven van code. Waar normale werknemers na hun werkdag stoppen met werken, lezen onze developers nog de nieuwste ontwikkelingen door op het gebied van development en schrijven nog stukken code voor hun eigen projecten. Wij zijn dan ook meer dan een standaard webbureau.

Echte vakidioten

Wij werken o.a. voor


Jumbo
DHL
Tilburg Univerty
logo ASML
Logo Provincie Gelderland
logo Deloitte

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP MET:

Mariëlle Appeldoorn

0413-319444
marielle@system4.nl